Daire Başkanı Sayın Canan MİRZA'ya ziyaret

 / HABERLER

Anadolu Sen Konfederasyonu Genel Başkanı Sayın Mustafa GÜÇLÜ ve Anadolu Büro Sen Genel Başkan Yardımcısı Sayın Mustafa Serdar YAVUZ, Ticaret Bakanlığını ziyaret etti.

Yapılacak olan Maaş promosyon ihalesinde gerekli rekabet ortamının sağlanması hakkında daha önce Anadolu Büro Sen olarak, yazılı bildirdiğimiz görüşmelerimizi yapmış olduğumuz bu ziyaret ile sohbet ortamında bir kez daha aktarma imkanı bulduk.

Bakanlık personelinin, bu yıl yapılacak maaş promosyonu ihalesini, gerek ülkemizde ve gerekse dünya üzerinde yaşanan ekonomik sıkıntılar nedeni ile önceki zamanlardan daha büyük bir ilgi ile takip ettiklerinin altını çizdik. Yaşanan tüm bu süreçlerin kurum personellerinde büyük beklentiler oluşturduğuna değindik.

Anadolu Büro Sen olarak, daha önce İl Milli Eğitim ve İl Sağlık Müdürlüklerince yapılan maaş promosyonu ihalelerinde yaşanan süreçleri örnek gösterdik. Bilindiği üzere o Bakanlıkların Merkez ve Taşra teşkilatlarında ihaleler ayrı ayrı yapılmıştı. Bu sayede özel bankaların ihalelere daha fazla rağbet gösterdiği aşikardı. Böylece promosyon miktarı beklenenden daha yüksek neticeler doğurmuştu.

Misafir perverliginden dolayı Daire Başkanı Sayın Canan MİRZA'ya teşekkür ederiz.

 Okunma Sayısı : 272         21 Temmuz 2022

Yorumlar

Yorum Yap

Adınız Soyadınız

Girilecek rakam : 147670

Lütfen yukarıdaki rakamları yazınız.