Anadolu Büro-Sen Genel Başkanı Sayın Mustafa Topçu'nun mesajı.

 / GENEL BAŞKANDAN

Anadolu Büro-Sen ailesinin değerli üyeleri; bilindiği üzere sizlerin de iştiraklerinizle sendikacılıkta sizlerden aldığımız güç ile üye sayımızı artırdık. Yetkili sendika olduğumuz kurumlar oldu. Hepinize gayretleriniz ve duruşunuzla gösterdiğiniz asaletinizden dolayı teşekkür ediyorum.
Değerli üyelerimiz; bizler sizlerle birlik olup sendikacılıkta ahlaki değerlerin, kurum içindeki  davranışların ve devlet malına olan hassasiyetimizin gereği olarak milli, sivil ve katılımcı bir düzlemde sendikacılık yapmaktayız. Hal böyle olunca karşımıza ahlaki değerleri koruyamayacak, üyelerine saygı göstermeyen hatta daha acısı onlara bin bir yalan söyleyerek kendi saflarına çekmeye çalışan bir güruh çıkmaktadır. Bazı şeylerin ifade edilmesi adına şunları bilmenizde yarar vardır diyerek sizlerle paylaşmak istedim. Yakın tarihte yapılması planlanan Adli yargı görevde yükselme sınavı’nın tarihi henüz belli olmamıştır. Bu tarih belli olduktan sonra üyelerimizin ihtiyaçları doğrultusunda yardımcı kitap, döküman üyelerimize yeni baskıları(henüz baskısı olmadı) verilecektir. Yine Ceza Muhakemelerinde uzlaştırmacılık sınavının açılma tarihi belli olmadığı için sendika olarak sınav tarihi açıklandığında uzlaştırmacılık  kursu gündemimize alınacaktır. 
Daha önceden Sivas ilinde ilk kez sendikamız tarafından düzenlenen ve 70 kişinin sertifika aldığı ve 2 yıl süreden sonra yenilenmesi gereken güncelleme eğitimi de Ankara Üniversitesi ile ortak takip edilmekte Alternatif çözümler daire başkanlığının duyurusundan sonra gerekli adımlar atılarak güncelleme eğitimleri verilecektir.
Değerli üyelerimiz biz üyelerimizin gerekli ihtiyaçlarını bilmekteyiz. Özellikle adliyelerde çalışan arkadaşlarımızın sıkıntısına hakkel yakınız. Kimsenin sizlere boş vaadler vermesine, birşeyler yapıyormuş gibi görünmesine müsade etmeyiniz. Bizler buradayız. Sizin yanınızda gücünü üyelerinden alan sendikanız sizleri ne masa başında ne de temsil durumunda satmamıştır. Satmayacaktır. Başınızı öne eğdirmemek için genel merkezimiz gece gündüz çalışmaktadır. Bu manada  sendika değişmeniz konusunda sizlere mobing yaptığı tespit edilen yada herhangi bir sendikal yetkisi olmayan müdürler hakkında  gerekli bilgiler belgeler toplandıktan sonra gerekli merciilere gerekli hukuksal müracaatlar yapılacaktır. 
Saygılarımla
Mustafa Topçu
Genel Başkan

 Okunma Sayısı : 1561         07 Mart 2020

Yorumlar

Yorum Yap

Adınız Soyadınız

Girilecek rakam : 879507

Lütfen yukarıdaki rakamları yazınız.