Genel Başkanımızdan

 / GENEL BAŞKANDAN

Sendikacılığın memurlara katkısı kurumları ile aralarındaki bağı kuvvetlendirerek memur lehine kararlar almasını sağlamak olmalıdır. 
malesef gelinen noktada memurların sorunlarını sadece antetli bir kağıda yazılan ve boy boy resimlerinin yayınlandığı ‘uğraşılıyormuş gibi’ yapmaktan ileriye gitmeyen ve akibetinin ne olduğunu anlamadığımız bir yazıdan ibaret  olarak olarak gören sendikal zihniyet itibar kaybetmiş inandırıcılığını yitirmiştir. Halep ordaysa arşın burada atasözü memurların ekonomik sıkıntıda olmasına iki büyük! sendikanın bu işi beceremediğine en iyi göstergedir. 4 nüfuslu bir memur ailesi  eşi çalışmazsa evini geçindiremektedir. Kaldı ki memura ticaret yasağı da devam etmektedir. ek iş yapamamaktadır. MEMURLARI BU DURUMA DÜŞÜREN yetkili sendika ve onunla birlikte toplu sözleşme masasına oturup bütün memurları o masada satan diğer sendika bu vebalin ortağıdır. 
Çözüm bellidir.

Anadolu Büro Çalışanları sendikası olarak biz bu mücadeleye hazırız. Sizin desteklerinizle bu süreçte sizi oyalamayan, size yalan konuşmayan “mış” gibi yapmayan hiç bir siyasi  Partinin emrinde olmayan ailemize katılıp birlikte hak arayışında olalım.
#anadolusen
#anadoluburosen
@mtopcu58

 Okunma Sayısı : 316         05 Ekim 2022

Yorumlar

Yorum Yap

Adınız Soyadınız

Girilecek rakam : 386035

Lütfen yukarıdaki rakamları yazınız.